Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Video - Aλ. Μητρόπουλος: Δεν μπορούσα να υποστηρίξω το σφοδρό πακέτο και μετά να υποδεχθώ την τρόικα (Να το ψηφίσεις όμως μια χαρά μπόρεσες! )

Η στάση του πρώτου αντιπρόεδρου της Βουλής Αλ. Μητρόπουλου σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή που κάνουν τα γιουσουφάκια του μνημονίου στο mega, είναι απλά εξοργιστική.
Ο Αλ. Μητρόπουλος ανέλυσε πόσο βάναυσο και αντεργατικό είναι το πλαίσιο της νέας συμφωνίας για το ασφαλιστικό, που θα επιφέρει σφοδρές συνέπειες στους ασφαλισμένους και στη συνέχεια απάντησε ότι δεν αποδέχθηκε την πρόταση να γίνει υπουργός κοινωνικής ασφάλισης γιατί δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα τέτοιο σφοδρό πακέτο και δεν θα μπορούσε να υποδεχθεί την τρόικα!
Ο Αλ. Μητρόπουλος μάλλον περνάει τους ψηφοφόρους για χαζούς, αφού τη συμφωνία αυτή με τις σφοδρές συνέπειες μια χαρά την ψήφισε και την υποστήριξε.
Και έχει τώρα το θράσος να λέει ότι για λόγους πολιτικούς κόστους δεν θέλει να αναλάβει να εφαρμόσει αυτά που ο ίδιος ψήφισε!
Κάπως έτσι βρέθηκε ο "Μίμης" Π. Χαϊκάλης αν. υπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων για να παίξει το ρόλο του "μισθοκόφτη" και του "συνταξιοκόφτη" όπως είπε και ο Μητρόπουλιος...