Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Π. Λαφαζάνης: Φεύγω αλλά συνεχίζω να είμαι παρών (Βίντεο)


«Φεύγω διαφωνώντας με την πολιτική συμφωνία με τους θεσμούς, αλλά θα συνεχίσω να είμαι παρών στη μάχη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο απερχόμενος υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

«Είναι μία στιγμή δύσκολη για μένα, αλλά η πολιτική έτσι είναι, υπάρχουν αυτές οι εναλλαγές και πρέπει να δείχνει κανείς αντοχή και στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές» είπε ο κ. Λαφαζάνης.
«Φεύγω από το υπουργείο με τις καλύτερες αναμνήσεις, φεύγω, αλλά συνεχίζω να είμαι παρών στη μάχη που δίνει το κόμμα μου ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζω πλήρως την ενότητά του μέσα από τη διαφορετικότητα των απόψεων» συνέχισε.

«Φεύγω διαφωνώντας βεβαίως με μία πολιτική συμφωνία που αποφάσισε η κυβέρνηση με τους λεγόμενους Θεσμούς. Δεν απογοητεύομαι όμως, θα αγωνιστώ ώστε το νέο μνημόνιο να γίνει μικρή παρένθεση για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

Παραδίδοντας στον Πάνο Σκουρλέτη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε «ηλεκτρική καρέκλα» το υπουργείο, λέγοντας ότι «έχει μεγάλα συμφέροντα απέναντί του που το πολιορκούν και ο Πάνος θα είναι πάνω από αυτά τα συμφέροντα και θα προσβλέπει μόνο στο συμφέρον του ελληνικού λαού».